Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Peristiwa 1 Rejab

  • Tuesday, June 30, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Pada 24 jun 2009...sedang umat islam yg lain sibuk membeli atau memikir kan ape yg nk dibuka sempena menyambut 1 rejab thn ini...aku pula menerima kecelekaan..huhu~~

    Pd tarikh tersebut aku menerima kemalangan setelah pulang dari pejabat..kemalangan tersebut tidak jauh dr pejabat ku di damansara intan...

    Kemalangan yg mengakibatkan aku mengalami kelukaan dan lebam2 di muke..bahu..kaki dan sedikit di tangan..motor ku pule tetibe check tgk xde angin plk tyr belakng..b4 accident aku bw okie jer....wah...sungguh hebat ku menggunakan break sampai tayar pun blh hilang angin...hehe....nsb baik keter belakang aku tak laju...kalo tak..ade thn ni aku raye kat hospital..hehehe

    Hurmmm....sakit tuh mmg la...mane ade accident xsakit plk kan...pastuh pg klinik cuci2...inject2....huhu telah menambahkan kesakitan ku lagi...

    Ibu abah tak blh ckp pe la...die nk bebel2...tp aku sudh pure2 tdo atau lari pg tempat lain...hehehe...aku xnk die risau...almaklumla...semenjak form 4 pgang motr xpnh jatuh...nih dh duk kl...tetibe plk accident smpai muke pun jd double face cm nih...hahahaha...

    Pada aku nih kenangan la kan....hehe...yer la...minah rempit pun blm tentu dpt parut kat muke nih....hehe...aku takde lah nk rase malu ke ape ngn muke dh cmnih...tp yg leceh nye sakit..pastuh ia membataskan selere ku nk mkn...huh...tuh yg xlarat nk tanggung..

    Ala...parut2 nih blh makeup nnt..tp kot2 blh buat surgery...blh jd pengikut MJ ke...hehehehe...nk kene pelangkong agknyer ngn jamaludin kat umh tuh kalo tahu aku ade ati nk bwt cm MJ tuh...hahaha...xdelah..gurau je...syukur je ape yg ade la nih....hehehe

    So skg still pain...but i know i can handle this....hehe...masih menunggang motor ke office...heheh....xde rase serik...

    Cheers,
    smile :D

    2 comments:

    The Devil said...

    Get well soon :)

    p/s: anyone with motobike license will accident minimum also 1 time :D it's just like a jinx...

    Few years back, I crashed my RG @ 130kmph into another bike infront of my uni but luckily only bruises...

    smiley said...

    waaaaa......that 1 more serious....hehe...ya la...then how to get powerful girl if didnt get this scar...hehehe...anyway...thx ya...