Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

~Nombor dan Personaliti ku~

  • Tuesday, February 3, 2009
  • Isteri kepada Suami


  • Pas aku terbaca entry kat blog sara psl nombor ngan tarikh2 lahir...aku pn terpengaruh nk bc jg aku punyer...bukann aku punyer jer aku baca...habis semua family ku aku tilik...hehe...setelah ditilik...aku nyer tarikh lahir 11hb..so..number nyer...2

    Menurut nyer....sesiape yg lahir pada tarikh ini.......





    Tak kira apa pun, anda akan disukai oleh semua orang kerana anda berperanankan Bulan dan semua orang suka akan bulan. Em…bagus! Anda suka bermimpi siang.
    Anda kurang berkeyakinan terhadap diri sendiri. Jadi and perlu membuat perubahan ke atas hidup anda. Anda adalah seorang yang sukar diramal kerana anda membuat perubahan berdasarkan masa dan keadaan. Anda juga seorang yang mementingkan diri sendiri tetapi and mempunyai bakat dalam muzikal, seni dan komunikasi lisan. Sikap anda seperti bulan yang datang keredupan dan pudar jadi semua orang boleh mengetahui perubahan anda. Anda boleh menjadi Mahatma Gandhi yang kedua kerana cinta akan keamanan. Anda juga seorang yang bertanggungjawab dalam keluarga. Pasangan ideal anda adalah no.2, 5, 9.



    Betul ker???hurmm...setiap kali aku baca2 bende2 cmnih yg berkaitan ngan aku mesti ade libatkan ngan bab2 seni nih..pdhal...pergh...keras giler...cume zaman2 sekolah rendah jer aku ader join Tarian Zapin...pastuh sekolah menegah aku join Tarian Inang...tuh je aku rase bnde yg penh aku libat dlm seni nih...masuk uni jer..trus keras membatu cm bola hoki..haha...zaman uni aku join uni nyer hoki pmpuan..haha..camtuh nk kater bakat seni...salah org nih....hehe...yer ar..bende2 cmnih tak semestinyer btul pun kan...baca bwt suke2 jelah...haha...tapi aku suke bnde2 cmnih...cm fengshui tuh...aku selalu baca...seronok...ikut kepercayaan fengshui...kalo nk study pun kne tgk kedudukan...menghala utara ke selatan ke timur ke barat...byk sebenrnyer kalo fengshui nih...



    Ha...bab keyakinan dir nih aku sokong 100% sbb aku tak pnh yakin ngan aku bwt..aku takut sgt salah..haha...cm nk meraap2 nih ker...aku takut kalo sorg2..takut sesat...takut jumper org pelik2 la....mcm2 la...hisk...syukur alhamdulillah la aku dikurnikan insan bernama mohd syukri..dia la yg byk tlg aku...dgn die aku jd yakin...kalo tak yakin pun..ader die...so rase selamat la jg...haha.....

    Mimpi siang???tuh maknenyer berangan la tuh...wah..tuh mmg fav aku tuh...tak caye tanyer kak ummu ain nad sara ke put...diorg sentiase dgr angan2 ku...nk cm tula..nk cm nilah...angan2 bukan main..tp pemalas...huahaha...cmner nk tercapai..huhu...

    Sukar diramal??hurmmm...yer la tuh...aku nih mmg rajin ikut angin..kalo korg tanyer ape hobi aku pun aku tak tahu nk jawab..sbb aku selalu bwt bnde ikut mood...hehe...

    Ha...nih aku tak sure time bile aku jd pentingkan diri sendiri..nanti aku kaji sikap ku time bile..haha...time kecik2 kot...dah besar nih dah tak der dah...hahahaha....

    Semestinyer la cinta kan keamanan...sape tak cinta weh...aku rase semua org nk hidup in peace...bunyi bom sana bom sini...terjerit2...sape pun tension weh...

    Bertanggungjawab??hurmmm sure la wajib..sebab aku nih yang tua dlm adik beradik ku...yg lain semua beljr lagi la weh....

    ps: korang penah try datuk fadilah kamsah punyer?? aku pnh baca tp skh dh takde..mane nth pg kertas tuh...baca la..die ader tarikh ngan bulan sekali... :D


    0 comments: