Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Makan Besar

  • Friday, February 6, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Mlm td 1st time aku makan besar y time Chinese New Year tuh...

    Best...Seronok....Excited...hahaha...almaklumlah...first time punye pengalaman..

    Ape bahan2 yg die gunakan??? Ha tuh aku tak tahu..selame nih aku aku igt mmg sayur...tp korang dont worry..tempat yg kitorg pg mkn nih tempat halal..tukang masak die kiter blh nmpak..pekerja restoran tuh smua melayu..hehe...yang penting rase die mmg best..aku tak tahu nk gambar pe rase nyer...die ade cam manis2 masam2...best...best....

    Pastuh...makanan seterusnye...kitorang makan seafood..sian diorg semua...tujuan nk makan seafood sebab nk kan makn ketam..tp kat restoran tuh takde sediakan..huhu...ketam yg biasa jual kat pasar2 tuh halal...cume ade juga beberape jenis ketam tak halal...aku plk mmg tak mkn ketam..nnt bibir ku akn jd cm citer Nutty Profesor plak kang...hahaha...

    Peh..makanan datang tanpa berhenti..satu2 jenis makanan di sajikan..kenyang giler seh perut....antara makanan yg di sajikan mlm tuh...lala n kerang (fav aku...lma gile tak mkn nih)..sotong goreng tepung...udang masak sambal..ikan bakar ngan ikat stim...ayam...sayur2....byk sungguh...kenyang gile...

    Tempat : Restoran Mihubah di Taman Tun...dekat ngan 1 Utama..



    2 comments:

    d Kevin b said...

    not udang masak sambal lah!!! udang masak petai !!!! u miss out the important n super delicious petai...how can u miss that out!

    smiley said...

    hehe..woohhhooo...sorry yer...im didnt eat petai..haha...nvm la...without petai also its very delicious!!!!yum..yum...