Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Huh..bengang...

  • Sunday, November 23, 2008
  • Isteri kepada Suami
  • Aku igt hujg mgu nih blh la aku sambg wat report and slide presentation aku nnti...dh btl2 ader semangt yg bkobar2 nih....peh biler on jer pc and nk smbg wat...aku cm biase la kan open program find Micrsft Office nk select Words...tp kan............tiber2......

    Aku dah cr2 tak jumpe2 ar dlm program aku....

    Eh???maner pg plak ofc nih ek.....????!!!

    Aku pening ala2 wakyem la kan....maunyer tak....aku rase cm pnh gune ofc kt lptop nih..tp nih cmner leh takde plak nih....aduh...pening...pening....

    Sah la nih....mmg tak de.....Huhuhuhu... :(( ape nih.....mner la gi ghaib nyer software tuh....CIS!!!

    Before nih aku byk wat kat ofc document2 nih...jarang giler aku wat kat umah...baik kat muar atau kl...kebnyakn aku wat kt ofc keje2 nih...

    Report aku nnti aku tak leh paste coding...aku byk kene wat some description of my avtivities at the company...huhuhu....

    Dah satu keje aku nk g cari installer nih.....ala...mls nyer nk kuar....huhuhu...

    Hai ader je halangan aku kalo nk wat keje uni ni lah.....Hish....... (tuh maknenyer aku tak ikhlas nk wat keje tuh...hahahaha)

    0 comments: